Vragen & Contact

Hoe kan ik mij aanmelden?
De Ambassadeursdagen zijn exclusief bedoeld voor de ambassadeursgezinnen van Stichting Opkikker, deze gezinnen hebben op 26 februari een persoonlijke uitnodiging ontvangen per mail met daarin instructies voor het aanmelden. Ben jij ambassadeur, maar heb je de uitnodiging niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor de dag?
Aanmelden kan t/m 18 maart, helaas is registratie daarna niet meer mogelijk.

Ik heb geen uitnodiging gehad. Wat nu?
Alle ambassadeurs van Stichting Opkikker hebben een uitnodiging gehad. Kijk hiervoor voor de zekerheid je spambox/filter even na. Zit de uitnodiging ook daar niet in? Mail dan even naar ambassadeurs@opkikker.nl! Het is belangrijk dat je in deze e-mail in ieder geval de volgende gegevens vermeldt:

• De naam van de ambassadeur
• Jullie adres
• Het juiste e-mailadres
• Jullie telefoonnummer

Wanneer ontvangen wij het toegangsbewijs?

Rond 31 maart ontvang je een informatiepakket per post met daarin o.a. het toegangsbewijs. Mocht je op 2 april nog niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Hoe laat worden wij verwacht/waar kunnen wij ons melden?
Deze gegevens staan vermeld in het informatiepakket dat je per post ontvangt. Ieder gezin krijgt een ander tijdschema, om ervoor te zorgen dat alles goed doorloopt! Als je deze na 2 april nog niet hebt ontvangen, reageer dan even via onderstaande contactgegevens.

Is het mogelijk om eerder of later te komen?
Ieder gezin krijgt een ander tijdschema, om ervoor te zorgen dat alles goed doorloopt! Ben je iets later? Dat is geen probleem. De Opkikker entreebalies blijven tot +/- 12.00 uur staan. Daarna is toegang helaas niet meer mogelijk. Eerder komen dan aangegeven op je ticket is helaas niet toegestaan.

Wat is het programma van de dag?
Het programma van de dag is een grote verrassing! Naast de belevenissen die je gewoonlijk in het Nederlands Openluchtmuseum kunt meemaken, organiseren wij aanvullend nog Opkikker activiteiten. Tot 16.30 uur zijn jullie welkom in Het Nederlands Openluchtmuseum.

Tot hoe laat is het park geopend?
Het Nederlands Openluchtmuseum is geopend tot 17.00 uur.

We hebben maar één parkeerkaart ontvangen, maar we komen met twee auto’s. Kan dat?
Ja, dat kan. Jullie hoeven dit vooraf niet aan ons door te geven. Bij de registratiebalie (aanmelden op het park) kunnen jullie aangeven dat jullie met meer auto’s zijn. Jullie ontvangen daar een extra parkeerkaart.

Is het park makkelijk te bereiken met het Openbaar vervoer?
Jazeker! Opkikker regelt zelfs speciale Opkikkerbussen vanaf station Arnhem. Kijk hiervoor op de pagina ‘locatie’.

We hebben toch een rolstoel nodig. Kunnen jullie dit regelen?
Tot twee weken voor de ambassadeursdagen kunnen wij nog een rolstoel voor je regelen. Stuur hiervoor een e-mail naar ambassadeurs@opkikker.nl. Ben je te laat met doorgeven? Dan kunnen we e.a. niet garanderen, maar op het park zouden jullie dan ook zelf een rolstoel kunnen huren.

Waar zijn de foto’s van de dag te vinden?
De foto’s van de dag kun je achteraf vinden op www.opkikker.nl of via de link die op Facebook wordt verspreid. De foto’s die tijdens deze dag gemaakt worden kunnen voor pr doeleinden van de stichting worden gebruikt.

Wat is de datum van de Ambassadeursdagen?
De data van de Ambassadeursdagen zijn zaterdag 21 en zondag 22 april. Nadat je op de link in de uitnodigingsmail hebt geklikt kun je je aanmelden voor één van deze dagen.

Kunnen mijn broertjes en zusjes ook ambassadeur worden?
Er is een mogelijkheid dat jouw broertje(s) en zusje(s) ook ambassadeur worden. Als zij dit graag willen kun je een mail sturen naar info@opkikker.nl.

Als de uitnodiging naar één naam in het gezin wordt verzonden en ik meerdere ambassadeurs in de familie heb, krijgen zij dan wel allemaal de verrassingen?
Iedere ambassadeur krijgt dezelfde verrassingen! Alleen wordt de uitnodiging verstuurd naar de contactpersoon die je hebt opgegeven bij het aanmelden voor de Ambassadeursdag.

Kunnen wij onze gegevens wijzigen of wisselen van datum?
Liever niet, maar als het echt niet anders kan, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens, wij bekijken dan de mogelijkheden. Na 25 maart zijn er definitief geen wijzigingen meer mogelijk.

Het aantal toegangskaarten komt niet overeen met ons aantal gezinsleden. Kan dit nog aangepast worden?
De Ambassadeursdag is voor thuiswonende gezinsleden. Hiervoor hebben we het aantal aangehouden met wie jullie tijdens de Opkikkerdag aanwezig waren. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat er een gezinslid bij is gekomen. In dat geval kun je een e-mail sturen naar ambassadeurs@opkikker.nl en we regelen het!

Kunnen wij ons afmelden voor de dag?
Wat jammer! Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact

Vragen?
Mail naar: ambassadeurs@opkikker.nl

Of bel naar: 036-5386660

Stichting Opkikker
Versterkerstraat 3C
1322 AN Almere
T 036-5386660
ambassadeurs@opkikker.nldeRegistratiebalie
Nederlands Openluchtmuseum