LocatieHet Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Nederland

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

Parkeren
Je ontvangt per post, naast het toegangsbewijs ook een parkeerkaart. Deze kaart dien je voor aankomst onder de voorruit te plaatsen. Bij het ophalen van je toegangsbadge ontvang je van onze vrijwilliger een uitrijkaart.

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's en 11 bussen. Op zeer drukke dagen kan het voorkomen dat het parkeerterrein vol is. Volg dan de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders.

Openbaar vervoer
Stichting Opkikker zal zorgen voor vervoer vanaf NS Station Arnhem. Je kunt je melden aan de achterzijde van het station, naast spoort 10/11. Hier staat een busje te wachten om jullie naar het Nederlands Openluchtmuseum te brengen. Let op! Het busje staat aan de achterzijde van het station. Dit is niet de kant waar de ‘gewone’ bussen vertrekken!

De eerste bus gaat om 9.00 uur, de laatste zal om 10.45 uur vertrekken vanaf het station.
In de middag rijden de bussen weer tussen 15.00 uur en 17.00 uur terug richting het station.

Komen jullie zelf met het openbaar vervoer naar het Nederlands Openluchtmuseum? Bel dan met het landelijk infonummer openbaar vervoer: 0900-9292 (€ 0,70 p.m.) of kijk op www.9292ov.nl.

deRegistratiebalie
Nederlands Openluchtmuseum