Programma

21 en 22 april gaan we met zijn allen terug in de tijd tijdens de Ambassadeursdagen! In het Nederlands Openluchtmuseum loop je namelijk rond in het Nederland van vroeger. Je kunt eens binnen kijken bij een echt arbeidershuisje uit de jaren ’70 of even opwarmen bij het haardvuur van de smid. Er is van alles te beleven in het park zelf en daarnaast zal Stichting Opkikker uiteraard ook nog aanvullende activiteiten organiseren!

We beginnen de dag met het inleveren van de mobieltjes, batterijen en cartridges. Dit is bij de ingang van het park en eigenlijk niet te missen.

Na de spetterende ontvangst en een welkomstwoordje van ons, zijn jullie vrij om de rest van de dag in te delen. Bekijk eens de routes die het Nederlands Openluchtmuseum heeft samengesteld. Ben jij een echte gamer? Dan is de gameroute misschien wel wat voor jou. Of doe de drie uur durende familieroute met zijn allen en bekijk het authentieke tram wachthuisje uit 1925, ga op bezoek bij een school uit de 19e eeuw en eet poffertjes zoals ze dat 100 jaar geleden deden!

Om klokslag 15.30 uur begint de Opkikker eindshow. Kijk, geniet en dans! Dit is hét moment om deze dag met alle andere ambassadeursgezinnen op een vrolijke manier af te sluiten.

Belangrijk om te weten is dat we met verschillende programma tijden werken. Er zijn dus verschillende aankomst tijden en verschillende tijden om de lunch af te halen. Hou deze tijden ook aan, want ze zijn er niet voor niets. Op deze manier zal de doorstroming van de bezoekers beter en sneller gaan.

Verder houden we de spanning er nog even in!

deRegistratiebalie
Nederlands Openluchtmuseum