Vragen & Contact

Hoe kan ik mij aanmelden?

De Ambassadeursdagen zijn exclusief bedoeld voor de ambassadeursgezinnen van Stichting Opkikker, deze gezinnen hebben op 15 juli een persoonlijke uitnodiging ontvangen per e-mail met daarin instructies voor het aanmelden. Ben jij ambassadeur, maar heb je de uitnodiging niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via ambassadeurs@opkikker.nl.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor de dag?

Aanmelden kan t/m 1 augustus, helaas is registratie daarna niet meer mogelijk.

Ik heb geen uitnodiging gehad. Wat nu?

Alle ambassadeurs van Stichting Opkikker hebben een uitnodiging gehad. Kijk hiervoor voor de zekerheid je spambox/filter even na. Zit de uitnodiging ook daar niet in? Mail dan even naar ambassadeurs@opkikker.nl! Het is belangrijk dat je in deze e-mail in ieder geval de volgende gegevens vermeldt:

• De naam van de ambassadeur
• Jullie adres
• Het juiste e-mailadres
• Jullie telefoonnummer

Wanneer ontvangen wij het toegangsbewijs?

Uiterlijk 2 weken voor de Ambassadeursdagen ontvang je een informatiepakket per post met daarin o.a. het toegangsbewijs. Mocht je op 10 september niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Hoe laat worden wij verwacht/waar kunnen wij ons melden?

Deze gegevens staan vermeld in het informatiepakket dat je per post ontvangt. Ieder gezin krijgt een ander tijdschema, om ervoor te zorgen dat alles goed doorloopt! Als je deze na 10 september nog niet hebt ontvangen, reageer dan even via onderstaande contactgegevens.

Is het mogelijk om eerder of later te komen?

Ieder gezin krijgt een ander tijdschema, om ervoor te zorgen dat alles goed doorloopt! Ben je iets later? Dat is geen probleem. De Opkikker entreebalies blijven tot +/- 11.30 uur staan. Daarna is toegang helaas niet meer mogelijk. Eerder komen dan aangegeven op je ticket is helaas niet toegestaan.

Wat is het programma van de dag?

Het programma van de dag is een grote verrassing! Naast de belevenissen die je gewoonlijk in attractiepark Duinrell kunt meemaken, organiseren wij aanvullend nog Opkikker activiteiten. Tot 17.00 uur zijn jullie welkom in attractiepark Duinrell.

Tot hoe laat is het park geopend?

Attractiepark Duinrell is geopend tot 17.00 uur.

Is het park makkelijk te bereiken met het Openbaar vervoer?

Jazeker! Kijk hiervoor op de pagina ‘locatie’.

We hebben toch een rolstoel nodig. Kunnen jullie dit regelen?

Tot twee weken voor de ambassadeursdagen kunnen wij nog een rolstoel voor je regelen. Stuur hiervoor een e-mail naar ambassadeurs@opkikker.nl.

Waar zijn de foto’s van de dag te vinden?

De foto’s van de dag kun je achteraf vinden op www.opkikker.nl of via de link die wij naderhand naar jullie sturen via de e-mail.

Wat is de datum van de Ambassadeursdagen?

De data van de Ambassadeursdagen zijn zaterdag 25 of zondag 26 september. Nadat je op de link in de uitnodigingsmail hebt geklikt, kun je je aanmelden voor één van deze dagen.

Kunnen mijn broertjes en zusjes ook ambassadeur worden?

Ja dat kan! Als zij dit graag willen kun je een mail sturen naar info@opkikker.nl.

Als de uitnodiging naar één naam in het gezin wordt verzonden en ik meerdere ambassadeurs in de familie heb, krijgen zij dan wel allemaal de verrassingen?

Iedere ambassadeur krijgt dezelfde verrassingen! Alleen wordt de uitnodiging verstuurd naar de contactpersoon die je hebt opgegeven bij het aanmelden voor de Ambassadeursdag.

Kunnen wij onze gegevens wijzigen of wisselen van datum?

Liever niet, maar als het echt niet anders kan, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens, wij bekijken dan de mogelijkheden. Na 1 augustus zijn er definitief geen wijzigingen meer mogelijk.

Het aantal toegangskaarten komt niet overeen met ons aantal gezinsleden. Kan dit nog aangepast worden?

De Ambassadeursdag is voor thuiswonende gezinsleden. Hiervoor hebben we het aantal aangehouden met wie jullie tijdens de Opkikkerdag aanwezig waren. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat er een gezinslid bij is gekomen. In dat geval kun je een e-mail sturen naar ambassadeurs@opkikker.nl en we regelen het!

Kunnen wij ons afmelden voor de dag?

Wat jammer! Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Wat doen jullie allemaal om het risico rondom Corona te beperken?

Wij hanteren een aantal basisregels die voor alle aanwezigen gelden. Dit overzicht kunnen jullie vinden via www.ambassadeursdag.nl/corona. Daarnaast sluiten we ons aan bij de door Duinrell gestelde veiligheidsvoorwaarden.
Deze kun je vinden via: https://www.duinrell.nl/veilig-naar-duinrell
Let op: Door de snel veranderende situatie kan de informatie op beide pagina’s regelmatig aangepast worden. Kijk dus voordat je naar de Ambassadeursdag komt nog even op deze pagina.


Contact

Vragen?
Mail naar: ambassadeurs@opkikker.nl

Of bel naar: 036-5386660

Stichting Opkikker
Versterkerstraat 3C
1322 AN Almere