deRegistratiebalie


Ook dit jaar zal voor het uitnodigen, de registratie en de ontvangst worden samengewerkt met deRegistratiebalie uit Woerden. deRegistratiebalie heeft dit traject ook in 2018 in het Nederlands Openluchtmuseum, in 2017 in DierenPark Amersfoort, in 2016 in Duinrell en in 2015 in Amsterdam verzorgd.

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in bezoekersregistratie trajecten van uiteenlopende evenementen zoals congressen, beurzen en festivals.

Omdat elk evenement anders is maken zij deze trajecten altijd op maat. Dit zorgt ervoor dat zij altijd aansluiten op de visie van de organisatie en het evenement.

Directeur Edwin Hendriks over Opkikker:
Wat een ontzettend mooi evenement! Wat goed om al die blije kinderen en ouders te zien genieten van deze dag. Wat mij ook opviel is de inzet van de vrijwilligers. Zij verzetten een berg aan werk om alles in gereedheid te brengen voor dit grote evenement. Wat super goed dat zij dit doen! Op mij hebben de ambassadeursdagen van 2015, 2016, 2017 en 2018 een grote indruk gemaakt. Het is dan ook niet voor niets dat stichting Opkikker het met de ambassadeursdagen 2015 heeft geschopt tot de finale van de gouden-giraffe, het meest impactvolle evenement van 2015. Voor mij en mijn collega's was het een feest om aan de ingang te staan. Ik hoop iedereen ook dit jaar weer te mogen begroeten. Ik wens iedereen alvast een mooie dag!


deRegistratiebalie