Programma

Op 18 en 19 mei wanen we ons met zijn allen in het Wilde Westen. In Attractiepark Slagharen zijn er tientallen attracties te beleven én allerlei gave shows te bekijken. Vind jij het een echte kick om over de kop te gaan in een supersnelle achtbaan of geniet jij liever van het uitzicht vanuit het reuzenrad? Voor iedereen is er wat wils! En om de dag helemaal compleet te maken, zal Stichting Opkikker daarnaast nog vele aanvullende activiteiten organiseren. Een ding is in ieder geval zeker: jullie zullen het Opkikkergevoel weer van top tot teen beleven!

We beginnen de dag met het inleveren van de mobieltjes en cartridges. Dit is voor de ingang van het park, bij de parkeerplaats, en is eigenlijk niet te missen.

Na het spetterende ontvangst met koffie en limonade en een welkomstwoordje van ons, zijn jullie vrij om de rest van de dag in te delen. Bekijk via deze link welke attracties er allemaal in het park te doen zijn. Aan de ‘thrillfactor’ kun je zien hoe spannend de attractie is, zodat je goed kunt inschatten wat het beste bij jou past!
De lunch wordt dit jaar aangeboden door Attractiepark Slagharen, en bestaat uit patat met een snack (kroket, kaassoufflé of frikadel) en een drankje.

De parade start om 14.30 uur, de Opkikker eindshow begint om 15.00 uur. Kijk, geniet en dans! Dit is hét moment om deze dag met alle andere ambassadeursgezinnen op een vrolijke manier af te sluiten. Maar het park sluit pas om 18.00 uur, dus natuurlijk kun je daarna ook weer van de attracties genieten.

Belangrijk om te weten is dat we met verschillende programma tijden werken. Er zijn dus verschillende aankomst tijden. We willen jullie vragen deze tijd aan te houden, zodat de doorstroming van de bezoekers beter en sneller zal gaan!